Főoldal
CégünkKatalógusokKeresőRendelésMűszaki segítségKapcsolat

 

Cégünkről...

A német G.E.V. GmbH Európa legjelentősebb nagykonyhai berendezéseinek alkatrész forgalmazója.

Az összes neves kávégépet, konyhatechnológiát és hűtéstechnikát gyártó cég beszállítója.

 

Közel 70 000 féle alkatrész értékesítésével foglalkozik. Általa a konyhában előforduló készülékek teljes körű alkatrész ellátása megoldható.

A müncheni székhelyű cég képes, KÁVÉGÉPEKTŐL kezdve, a HŰTÉSTECHNIKÁN át a TERMIKUS és a MOSOGATÓ berendezésekig a piacon létező valamennyi készülékhez alkatrészt biztosítani.

Így a termék palettán megtalálható a MECHANIKUS, ELEKTROMOS, VÍZTECHNIKAI, GÁZTECHNIKAI, MOSOGATÁSTECHNIKAI, HŰTÉSTECHNIKAI, HACCP TECHNIKAI alkatrészek teljes kínálata.

 

A német anyavállalat 2001 őszén létrehozta MAGYARORSZÁGON a budapesti székhelyű leányvállalatát G.E.V. Nagykonyhai Alkatrész Kereskedelmi Kft néven.

 

A keresett alkatrészeket, a honlapunkon található FOTÓKAT ÉS LEÍRÁST TARTALMAZÓ ALKATRÉSZ KATALÓGUSBÓL vagy az alkatrészeket tartalmazó és ugyanitt megrendelhető CD-ről azonosíthatja be.

 

Ezek után a kiválasztott alkatrészt a katalógus szerinti hatjegyű lista-szám (BESTELL-Nr.) alapján a Rendelés menüpontunkban, Interneten, faxon, telefonon keresztül megrendelheti.

 

A kedves vevő a megrendelt terméket egy utólagos telefonos egyeztetés után rövid határidőn belül, a megrendelt módon kézhez kapja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címünk: 2351 Alsónémedi, Fő út 66. Tel.: +36307317211   E-mail:gev@gevkft.hu
  A weboldalt készítette: Pintér Tímea